-->
  • aguna-lodge-bij-ile-d'oleron-luxe-villa
  • aguna-lodge-bij-ile-d'oleron-luxe-villa
  • 	 laguna-lodge-aquitaine-Saint-Just-Luzac-ile-oleron
  • aguna-lodge-bij-ile-d'oleron-luxe-villa
  • aguna-lodge-bij-ile-d'oleron-luxe-villa
  • 	 laguna-lodge-aquitaine-Saint-Just-Luzac-ile-oleron
  • aguna-lodge-bij-ile-d'oleron-luxe-villa
  • 	 laguna-lodge-aquitaine-Saint-Just-Luzac-ile-oleron
  • aguna-lodge-bij-ile-d'oleron-luxe-villa
  • 	 laguna-lodge-aquitaine-Saint-Just-Luzac-ile-oleron
  • aguna-lodge-bij-ile-d'oleron-luxe-villa

  Waarom naar Laguna Lodge Résidence?

  Villa tot 6 personen
  Bij Ile d'Oléron
  Ideale familiebestemming

  Een natuurlijke lagune zwembad met zandstrand

  Het natuurlijke lagune zwembad met een zandstrand waar u heerlijk kunt ontspannen en zwemmen, geïnspireerd van de exotische balineze stranden, een verrassende oase van rust vlak bij het eiland Île d'Oléron in de regio Charente-Maritime.

  Het natuurlijke lagune zwembad van 2 000 m² met z'n prachtige witte zandstrand is exclusief gereserveerd voor de gasten die verblijven in één van de luxe villa's van Laguna Lodge Résidence.

  Geniet met uw familie of met vrienden van een welverdiende vakantie bij Laguna Lodge Résidence.

  Een natuurlijk zwembad om te zwemmen...

  Geniet van het zwemmen in een privé lagune. Het langzaam aflopende zandstrand van de lagune is ideaal voor jonge kinderen en in het diepe gedeelte van 1.50 m is genoeg ruimte om een baantje te trekken.

  Een wit zandstrand om te ontspannen...

  Het zachte klimaat van de regio Charente-Maritime is ideaal om te genieten de schaduw van een parasol op uw strandhanddoek of om te ontspannen in één van de 5 balineze paviljoens.
  Hier kunt u de laatste roman van uw favoriete schrijver doorbladeren, of van uw kinderen genieten die plezier hebben op het strand of in het water van het natuurlijke lagunebad. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eens even helemaal niks te doen !
  Vanaf het zwembad heeft u ook een indrukwekkend uitzicht over de 'marais' en de Tour de Broue, fort van een kasteel uit de 11e eeuw...

  Een natuurlijk en ecologisch zwembad...

  Het water van het natuurlijke lagune zwembad wordt gefilterd door het zand en grind. Er worden geen chemische producten gebruikt. Zwem in het heldere water en geniet van een natuurlijk moment van welzijn.

  Algemeen Laguna Lodge Résidence

  De Laguna Lodge Résidence beschikt over 10 villa's, geschikt voor 2 tot 6 personen maximum.

  Faciliteiten Laguna Lodge Résidence

  • Lokaal met wasmachine, droger, strijktafel en strijkijzer (gratis)
  • Fietsen te leen (voor kinderen, 20"en 24", en voor volwassenen met kinderstoelen)
  • Klein speeltuin voor kinderen
  • Moestuin met kruiden
  • Bakker en klein supermarkt bij het dorp Saint Just (800m), 2 grote supermarkten en benzinepomp bij Marennes (6 km)
  • Dagelijks schoonmaak (tegen betaling)
  • Hotelservice (opgemaakte bedden, dagelijks schoonmaak) (tegen betaling)
  • Ontbijtservice (tegen betaling)
  • Eindschoonmaak (verplicht)
  • Spa bij camping Séquoia Parc

  Alle accommodaties op een rij

  3-kamervilla 4 personen "Le Puits aux Souhaits" (villa 1), ca. 67m²
  Deze gelijkvloerse villa beschikt over een ruime woonkamer met radio en TV (internationale zenders) en airconditioning. De L-vormig open keuken heeft een eettafel voor 4 personen. De keuken is uitgerust met een inductie kookplaat, een oven, een magnetron, een vaatwasser, een koelkast met vriesvak, een broodrooster, een waterkoker en een elektrisch koffiezetapparaat.
  Er zijn 2 slaapkamers: 1 met een 2-persoonsbed (160x200) en 1 met twee losse bedden (80x200).
  De badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafel. Er is een aparte toilet.
  Op het terras met tuin is er een eettafel met 6 stoelen aanwezig, 2 ligstoelen en 1 parasol. U vindt ook een barbecue ter beschikking. Vanaf de tuin heeft u uitzicht op de weiden en het dorp van Saint Just (op 800m gelegen).

  3-kamervilla 4 personen "La Fontaine de Jouvence" (villa 2), ca. 67m²
  Zelfde indeling als de villa Le Puits aux Souhaits hierboven beschreven.

  2-kamervilla 3 personen "L'Abri de Loutre" (villa 3), ca. 62m²
  De villa L'Abri de Loutre beschikt over een ruime salon met TV (internationale zenders) en airconditioning. De open keuken beschikt over een eettafel voor 4 personen en is uitgerust met o.a. inductie kookplaat, magnetron, vaatwasser, koelkast met ijskast gedeelte, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat.
  Op de verdieping bevindt zich een slaapkamer met een 2-persoonsbed (160x200) en een losse bed (80x200), een een badkamer met inloopdouche, wastafel en een toilet.
  In de tuin is er een terras met een eettafel met 6 stoelen, een barbecue, 2 ligstoelen en 1 parasol. Vanaf de tuin heeft u uitzicht op de weiden en het dorp van Saint Just (op 800m gelegen).
  NB: Voor twee families die samen willen zijn en toch hun privacy willen behouden is het mogelijk om deze villa met de villa Au Rythme des Marées te huren. Er is een tussendeur tussen de villa's, die wordt dan open gehouden om ruimte te creëren tot 8 personen.

  3-kamervilla 5 personen "Au Rythme des Marées" (villa 4), ca. 92m²
  Deze villa beschikt over een ruime woonkamer met radio en TV (internationale zenders) en airconditioning. De open keuken met eiland heeft een eettafel voor 6 personen. De keuken is uitgerust met een inductie kookplaat, een oven, een magnetron, een vaatwasser, een koelkast met vriesvak, een broodrooster, een waterkoker en een elektrische koffiezetapparaat.
  Op de verdieping bevindt zich een slaapkamer met een 2-persoonsbed (160x200) en 1 slaapkamer met 3 losse bedden (80x200), een een badkamer met inloopdouche, 2 wastafels en een toilet.
  In de tuin is er een terras met een eettafel met 6 stoelen, 1 barbecue, 2 ligstoelen en 1 parasol. Vanaf de tuin heeft u uitzicht op de weiden en het dorp van Saint Just (op 800m gelegen).
  NB: Voor twee families die samen willen zijn en toch hun privacy willen behouden is het mogelijk om deze villa met de villa L'Abri de Loutre te huren. Er is een tussendeur tussen de villa's, die wordt dan open gehouden om ruimte te creëren tot 8 personen.

  3-kamervilla 5 personen "Le Lac des Cygnes"(villa 5), ca. 86m²
  Deze villa beschikt over een ruime woonkamer met radio en TV (internationale zenders) en airconditioning. In de woonkamer bevindt zich een slaapbank geschikt voor een kind tot 14 jaar. De open keuken ligt onder de veranda en grenst aan een buiten terras. De keuken is volledig uitgerust met o.a. airconditioning, een eettafel en stoelen voor 6 personen, inductie kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat.
  Op de verdieping vindt u 2 slaapkamers - één met een 2-persoonsbed (160x200) en één met 2 losse bedden (80x200) - en een badkamer met inloopdouche, 2 wastafels en een toilet.
  Deze villa beschikt over een klein terras aan de voorkant en een ruimer terras aan de achterkant, bij de tuin, met een eettafel en stoelen voor 6 personen, 2 ligstoelen en 1 parasol, en een barbecue. Uitzicht op de lagoon.

  4-kamervilla 6 personen "Le Cabaret des Oiseaux" (villa 6), ca. 94m²
  Deze villa beschikt over een ruime en comfortabele woonkamer met radio en TV (internationale zenders) en airconditioning. De open keuken met eiland beschikt over een eettafel en stoelen voor 6 personen en is uitgerust onder o.a. met inductie kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat.
  Op de begane grond vindt u 2 slaapkamers - één met een 2-persoonsbed (160x200) en en-suite badkamer met bad, en één met 2 losse bedden (80x200) en aparte toilet.
  Op de verdieping bevindt zich een slaapkamer met 2 losse bedden (80x200), een badkamer met inloopdouche en een toilet.
  Er is een klein terras aan de voorkant en een ruimer terras aan de achterkant van de villa, met tuin, eettafel en stoelen voor 6 personen, barbecue, 2 ligstoelen en 1 parasol. Uitzicht op de lagoon.

  3-kamervilla 5 personen "L'Iris des Marais" (villa 7), ca. 100m²
  Deze villa beschikt over een ruime en comfortabele woonkamer met radio en TV (internationale zenders), een slaapbank voor een kind tot 14 jaar, een eettafel met stoelen voor 6 personen en airconditioning. De open keuken met een klein tafel en stoelen voor 3 personen uitgerust onder o.a. met inductie kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat.
  Op de verdieping vindt u 2 slaapkamers - één met een 2-persoonsbed (160x200) en één met 2 losse bedden (80x200) - een aparte toilet en een badkamer met inloopdouche en wastafel.
  Er is een klein terras aan de voorkant en een ruimer terras aan de achterkant van de villa, met tuin, eettafel en stoelen voor 6 personen, barbecue, 2 ligstoelen en 1 parasol. Uitzicht op de lagoon en het moeras (marais in het Frans).

  3-kamervilla 4 personen "Le Nid des Cigognes" (villa 8), ca. 80m²
  Deze villa beschikt over een ruime woonkamer met radio en TV (internationale zenders) en airconditioning. De open keuken beschikt over een eiland en een eettafel en stoelen voor 4 personen, en is volledig uitgerust met o.a. airconditioning, een eettafel en stoelen voor 6 personen, inductie kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat.
  Op de verdieping vindt u 2 slaapkamers - één met een 2-persoonsbed (160x200) en één met 2 losse bedden (80x200) - en een badkamer met inloopdouche, 2 wastafels en een aparte toilet.
  Deze villa beschikt over een klein terras aan de voorkant en een ruimer terras aan de achterkant, bij de tuin, met een eettafel en stoelen voor 6 personen, 2 ligstoelen en 1 parasol, en een barbecue. Uitzicht op de lagoon, de weiden en het moeras.

  3-kamervilla 6 personen "La Tour de Broue "(villa 9), ca. 92m²
  Deze villa beschikt over een ruime woonkamer met radio en TV (internationale zenders) en airconditioning. In de woonkamer bevindt zich een slaapbank geschikt voor een kind tot 14 jaar. De open keuken beschikt over een grote eettafel en stoelen voor 6 personen. De keuken is volledig uitgerust met o.a. airconditioning, inductie kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat.
  Op de begane grond vindt u 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed (160x200) en een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.
  Op de verdieping vindt u 1 ruime slaapkamer met een 2-persoonsbed (160x200) en 1 losse bed (80x200), en een badkamer met inloopdouche, een wastafel en een toilet.
  Deze villa beschikt over een klein terras aan de voorkant en een ruimer terras aan de achterkant, bij de tuin, met een eettafel en stoelen voor 6 personen, 2 ligstoelen en 1 parasol, en een barbecue. Uitzicht op de weiden, moeras en de Tour de Broue.

  3-kamervilla 5 personen "A Perte de Vue" (villa 10), ca. 92m²
  Deze villa beschikt over een ruime en comfortabele woonkamer met radio en TV (internationale zenders) en airconditioning. De open keuken met een ruime eettafel en stoelen voor 6 personen is uitgerust met o.a. met inductie kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat.
  Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met een 2-persoonsbed (140x200) en een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.
  Op de verdieping vindt u een slaapkamer met een 2-persoonsbed (160x200) en 1 losse bed (80x200), een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.
  Er is een klein terras aan de voorkant en een ruimer terras aan de achterkant van de villa met tuin, eettafel en stoelen voor 6 personen, barbecue, 2 ligstoelen en 1 parasol. Uitzicht op de weiden en het moeras.
  NB: de keuken en de slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn geschikt voor mindervaliden.
   Beschikbaar
    € Vol
   Aanbieding op aanvraag
   Op aanvraag
   Aanbieding

   Over onze prijzen:

   Prijzen in € per persoon bij opgegeven bezetting en reisduur
   Aankomst vanaf 16.00 uur en vertrek op woensdag, zaterdag of zondag vóór 10.00 uur

   Verblijfsduur
   • In de periode 06/07 - 31/08 geldt een minimum verblijf van 7 nachten
   • Buiten deze periode kunt u dagelijks aankomen met een minimum verblijf van 3 nachten
   (afh. beschikbaarheid)

   Inclusief

   • Verblijf op basis van logies
   • Gratis onbeperkt Wifi
   • Kluis in de villa
   • Barbecue
   • Televisie met internationale zenders, radio
   • Airco in woonkamer en keuken
   • Bedlinnen en handdoeken
   • Opgemaakte bedden bij aankomst
   • Vaatdoeken

   Exclusief

   Verplicht, ter plaatse te voldoen
   • Borg: € 1.000,- (creditcard)
   • Toeristenbelasting: € 0,39 per persoon > 18 jaar per dag (ter plaatse te voldoen)
   • Eindschoonmaak: € 100,- voor villa's Le Puits aux Souhaits, La Fontaine de Jouvence en l'Abri de Loutre / € 150,- voor overige villa's

   Optioneel
   • Babybed en kinderstoel gratis te leen (vooraf reserveren)
   • Huisdieren zijn niet toegestaan
   • Dagelijks schoonmaak vanaf € 50,- vooraf bestellen, ter plaatse te voldoen
   • Ontbijtservice: € 10,- per persoon per dag, vooraf bestellen, ter plaatse te voldoen


   Annuleringsvoorwaarden Laguna Lodge Résidence

   Indien een dienst/reis wordt geannuleerd zijn voor elke cliënt naast de verschuldigde reserveringskosten, het calamiteitenfonds en premie(s) voor de via Het Frankrijk Huis afgesloten reis- en/of annuleringsverzekering, de annuleringsvoorwaarden van de leverancier, zoals hieronder vermeld, van toepassing:
   • Bij annulering tot 30 dagen voor aankomst: 25% van de reissom;
   • Bij annulering vanaf de 30e dag (inclusief) tot en met de dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst of later: de volledige reissom

   Waarom naar de Aquitaine

   De Aquitaine, voor velen synoniem met de Atlantische kust streek, strekt zich uit vanaf de monding van de Gironde tot aan Frans Baskenland , met St. Jean de Luz als laatste grote badplaats net voor de grens met Spanje. Enkele kilometers verderop ligt de mondaine stad Bordeaux, bekend om zijn beroemde wijnen en nu ook om haar schitterend gerenoveerde binnenstad. Geniet van een glas rode Bordeaux op een heerlijk terras aan de kade van de Garonne.

   Het is even een klim, maar wat een uitzicht! Op de 115 m hoge duintop Dune du Pilat, welke gelegen is onder de baai van Arcachon. Het proeven van verse oesters is in deze regio een must. Ook begint hier de 250 km lange kust van brede zandstranden, die zich voornamelijk uitstrekken in het departement Les Landes. In dit departement ligt eveneens het grootste dennenbos van Europa. Kilometerslange bossen met dennenbomen, waar het heerlijk fietsen en wandelen is. Een bezoek aan het centraal gelegen Ecomuseum in Marquèze is de moeite waard. Een stoomlocomotief brengt u 100 jaar terug de geschiedenis in.

   We zakken nog iets verder af naar het zuiden en komen badplaatsen tegen zoals Biscarosse, Mimizan, Hossegor en Capbreton, die bruisen van energie en wereldberoemde golfbanen bezitten. Wil je op het strand meetellen, dan moet je wel een surfplank onder je arm dragen en op de hoog omkrullende golven kunnen rijden (er uren naar liggen kijken mag natuurlijk ook!).

   Een uurtje ten oosten van deze zandstranden, vindt je in het binnenland nog een onontdekt stukje Frankrijk. Hier geen massatoerisme, maar authentiek Frankrijk met een Spaanse inslag. Dit laatste komt vooral tot uiting in de zomerse ferias ofwel dorpsfeesten. Bayonne, Dax en Mont-de-Marsan zijn er beroemd om geworden. Het landschap wordt gekenmerkt door heuvels en je kan hier heerlijk eten. Probeer eens een traditionele Ferme Auberge, waar moeder de vrouw achter de stoof de heerlijkste gerechten voor je bereidt.

   Weer terug naar de kust via het mooie Franse Baskenland met haar rijke natuur naar de mondaine badplaats Biarritz. Flaneren over de boulevard met aan je voeten het zandstrand met een oogverblindende ondergaande zon. Op en top: Joie de Vivre! Slechts enkele kilometers verderop, maar o zo verschillend is de badplaats St. Jean de Luz. De huizen zijn hier Baskisch wit/rood, vissersboten in allerlei kleuren liggen in de haven en vele espadrillewinkeltjes in de winkelstraten. Drink er op een nog nagloeiende avond een glas Izarra op een bloemrijk terras: het leven is rozengeur en maneschijn!

   Zien en doen:
   Arcachon (met bassin. Met een zomer en een winterdeel: het zomerdeel met 5 km strand en boulevard met aan het eind de Dune de Pilat. En het winterdeel met veel statige villa's;

   St. Jean de Luz. Veel veiliger wordt het zwemwater op dit stukje kust niet. Het heeft een gezellig centrum met topwinkels en veel huizen in typische Baskische bouwstijl gebouwd;

   Courant d'Huchet. Een kilometerslang riviertje door afwisselend landschap. Er zijn enkele wandelroutes langs de Courant. Start is bij een bekend surf- en watersportmeer.

   Kustpad van Bidart naar Hendaye, Spaans Baskenland (25 km.). Je loopt langs de kust van Frankrijk naar Spanje. De basis van de route is de Chemin des Douaniers uit vervlogen tijden. De hele weg een adembenemend uitzicht op de golf van Gascogne, Baskenland en de Pyreneeën. Meer info

   Golf. Het zachte klimaat van deze streek biedt optimale omstandigheden voor golf. Bekijk alle banen op de website van Tourisme Landes.

   Actueel weer in Bordeaux

   Météo Bordeaux © meteocity.com

   Actueel weer in Biarritz

   Météo Biarritz © meteocity.com

   Hoe kom ik er?

   Auto
   • Afstand vanaf Utrecht tot Bordeaux bedraagt ca. 1056 km.
   • Afstand vanaf Brussel tot Bordeaux bedraagt ca. 900 km.

   De regio Atlantische Kust bestaat officieel uit de volgende departementen:

   > Pyrenees-Atlantiques
   > Landes
   > Gironde
   > Lot-et-Garonne
   > Dordogne (maar voor het gemak bespreken wij de Dordogne even als aparte regio...)

   Beoordelingen van onze klanten over Laguna Lodge Résidence