-->

  Le Tour 2018: indrukwekkende bergetappes. Al 'n keer van dichtbij gezien?

  Deze zomer doet Le Tour wederom diverse indrukwekkende Cols in de Franse Alpen én in de Pyreneeën aan. Worden het spannende gevechten, speelt het weer en rol, hoe ziet het klassement eruit als ze aan de bergetappes beginnen... Gesink voor een dagwinst, Du Moulin voor het klassement, toch weer Froome? Hoe dan ook, het wordt spannend en bergetappes zijn altijd mooi om te zien. Op TV maar vooral 'live'... Kom naar de Col de la Madeleine, Alpe d'Huez, Cormet de Roselend, Croix de Fer... de Portet d'Aspet, Col de Menthé, de Peyragudes... Genoeg redenen om de Tour een keer te bezoeken tijdens je vakantie in de Franse Alpen.

  Accommodaties in de omgeving van de bergetappes
  Samen met enkele leveranciers bieden we je de mogelijkheid om tijdens de Alpen etappes in de omgeving van deze belangrijke Cols te overnachten. De belangrijkste Alpen etappes vallen in de week van 14 tot 21 juli en de Pyreneeën etappes in de week v an 21 tot 28 juli. Overnachten kan in chalets, maar ook in diverse appartementen. De beschikbaarheid wisselt met de dag. Wil jij met een groepje vrienden en/of vriendinnen naar de Tour? Laat het me weten en ik maak een voorstel op maat voor je!

  Tot 20% korting
  Enkele appartementen zijn - zelfs tijdens de Tour - in prijs verlaagd. Kortingen van 10 tot 20% gelden zolang de voorraad strekt.

  Reserveren
  Omdat de beschikbaarheid en de tarieven dagelijks wisselen, kan je me het beste je wensen en periode via een email aan michel@frankrijkhuis.nl
  door sturen. Ik neem dan contact met je op en stel je waarschijnlijk nog wat vragen. Daarna ontvang je een reisvoorstel op maat van me.

  Bezoek de Tour in 2018... Ik hoor graag van je.

  Het Frankrijk Huis

  Michel