-->
  U bent hier: Home > Tour de France 2021
  TOUR-2021 fietsen wielrennen

  Tour de France 2021

  De routekaart van de Tour in 2021 is bekend. Na de start in Bretagne rijden de renners dwars door Frankrijk naar de Alpen om vervolgens tijdens de zwaardere etappes in de Pyreneeën uit te maken wie als eerste in Parijs aankomt. Bekijk onderstaand de route met de officiële presentatie van de Tour organisatie.

  TOUR-DE-FRANCE 2021

  Bezoek de Ronde van Frankrijk 2021

  Van 4 t/m 6 juli 2021 verblijft het peloton in Tignes. Een ideale locatie dus om de Tour van dichtbij mee te maken. Kijk naar de aankomst van de 9e etappe in Tignes, maak het vertrek mee van de 10e etappe én beleef een rustdag tijdens de Tour de France. De rest van de week fiets je zelf op het parcours (Col de la Colombière, Col du Pré, Cormet de Roselend, Col des Saisies, Col de la Madeleine, Montée de Tignes) dat de renners in de dagen daarvoor hebben afgelegd... of geniet je van de rust en de natuur in de bergen. Wij verzorgen je accommodatie, je ontbijt, een speciaal fiets-picknick pakket en geven je tips over waar je het beste de etappe kunt volgen.

  Meer weten en reserveren
  Heb jij interesse om in Tignes te verblijven tijdens de Tour van 2021? Stuur me dan een e-mail via michel@frankrijkhuis.nl. Ik hou je dan als één van de eersten op de hoogte van de inhoud van deze aanbieding, de locatie en de tarieven.


  NB: Dan gaan we er wel vanuit dat de Tour de France komende zomer gewoon door gaat ...