-->

  Fietsen door Parijs

  's Ochtends vroeg, 's avonds laat of overdag... fietsen door Parijs is tijdens je stedentrip Parijs altijd leuk. Parijzenaars zijn inmiddels wel meer gewend aan fietsers op de weg maar opletten is raadzaam. Op de fiets zie je meer van Parijs, krijg je goede indrukken en maak je verrassende foto's.

  Fietsarrangement Parijs, vanafv € 239,- p.p. inclusief:
  2 nachten hotel
  2 x ontbijt
  1 dag fietshuur en fietstocht o.b.v. Nederlandstalige gids
  Capitool Compact reisgids Parijs

  Dit arrangement is het hele jaar boekbaar, uiteraard te verlengen en uit te breiden met de treinreis naar Parijs met Thalys, metroabonnement.

  Op de fiets langs de Maas

  De Maas kennen we allemaal. Een brede rivier met veel scheepvaart. Maar net over de grens tussen Belgie en Frankrijk begint de Maas te slingeren, voert langs kleine, sfeervolle dorpen en loopt er sinds enkele jaren een vlak fietspad over een lengt evan ca. 80 km. naast. Een ideaal gebied om een paar dagen lekker door de Franse Ardennen te fietsen. Vanwege de vlakke route ideaal voor een korte vakantie met het hele gezin.

  4-daags arrangement, vanaf € 329,- p.p. inclusief:

  Met de fiets door de Lavendel

  Eén van de moouste gebieden van Frankrijk om doorheen te fietsen is de Luberon. Dit heuvelachtige deel van de Provence is in Frankrijk bekend van de lavendelvelden, de kleine provencaalse dorpjes, de marktjes en de heerlijke regionale keuken. Lijkt het nu wat om daar een paar dagen doorheen te fietsen? Voornamelijk over de vele fietspaden die zijn aangelegd?

  4-daags arrangement vanaf € 329,- p.p. inclusief: