-->
  Keuze uit 3, 4 of 5 * hotels
  Afwisselende landschappen en activiteiten
  Hoogtepunten: Piana, Calvi, Ile Rousse, Corte, Ajaccio en veel meer

  Ontdek het noorden van Corsica

  Het gevarieerde landschap is opvallend groen en het altijd omringende water azuurblauw en kristalhelder. Corsica is het eiland van de verscholen baaiktjes, van slingerende weggetjes langs de kust en in het binnenland, van lieflijke havenstadjes en eeuwenoude bergdorpjes.

  Tijdens een vakantie op Corsica van een week tot 10 dagen kunt u de regio Corsica Noord op uw gemak ontdekken. De Auto Ontdek Vakantie Noord Corsica voert u langs prachtige en indrukwekkende vergezichten, langs de kust, door de bergen en langs sfeervolle Corsicaanse stadjes als Calvi en Ile Rousse.

  Onderweg komt u langs o.a. Ajaccio, Calvi, Ile Rousse, de Desert des Agriates, het water-natuurgebied Scandola, Saint Florent, Cap Corse en Corte.
  Een autorondreis op Corsica laat u kennismaken met de bijzondere sfeer van dit mooie eiland. Deze individuele rondreis is dé manier om het beste wat Corsica te bieden heeft te ontdekken. U rijdt langs de kusten van Corsica, door de bergen in het binnenland met spectaculaire uitzichten en geniet van de zandstranden die Corsica te bieden heeft. Onze autorondreis Corsica is zo samengesteld dat u niet elke dag hoeft te verhuizen en derhalve ruim de tijd heeft om van de natuur, cultuur en gastronomie van Corsica te genieten.

  Rondreis Corsica op maat
  Onderstaand reisschema is de standaard indeling van de rondreis waarbij u veel van de mooie plekjes van het eiland ziet. Graag stellen we deze rondreis op uw wensen af en maken de - in overleg met u - autovakantie voor u op maat.

  Corsica Noord
  Aanbevolen reisduur: 1 week of 10 dagen

  Dag 1
  Aankomst in Ajaccio en bezoek stad.
  Overnachting in *** sterren Hotel La Pinède of **** sterren Hotel Palazzu u Domu of Hotel les Mouettes

  Dag 2-4
  Langs de westkust naar Calvi, bezoeken steden Calvi en Ile Rousse, natuurgebied Scandola en bergdorpjes Pigna en ... Desert des Agriates.
  Overnachting in *** sterren Hotel Cesario in Calvi of **** sterren Hotel Perla Rossa in Ile Rousse.

  Dag 4-6
  Naar het binnenland van Corsica om de oude hoofdstad Corte te bekijken (Corsica Museum) en te wandelen langs de rivier de Restonica en de bossen en bergen rond Corte.
  Overnachting in *** sterren hotel U Palazzu of U Castellu of **** sterren Hotel Dominique Colonna.

  Dag 7
  Terug naar Ajaccio.
  Overnachting in *** sterren Hotel La Pinède of **** sterren Hotel Palazzu u Domu of Hotel les Mouettes

  Langer blijven
  Indien 2 of zelfs 3 weken de tijd heeft kunt u deze autorondreis Corsica uitbreiden met een ronde over de Cap Corse, een verblijf in Porto-Vecchio én Bonifacio en nog een paar dagen in bergdorpje Sartène verblijven. Blijft u liever aan het einde van de rondreis een paar dagen of een week bij het strand? Ook dat regelen we graag voor u. Bijvoorbeeld in Residence Salina Bay in Porto-Vecchio of in de stijlvolle appartementen La Cuve.

  Bon Voyage en Corse!

  Hoe kom ik op Corsica?

  Corsica is goed bereikbaar vanuit Nederland en Belgie. Wat zijn uw mogelijkheden?

  Vliegtuig
  Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle vluchten naar Frankrijk.

  Voor Corsica heeft u de volgende opties:
  Transavia, elke woensdag en zaterdag, Amsterdam - Ajaccio
  Air Corsica, elke woensdag en zondag, Luik (Belgie) - Ajaccio of Bastia
  Air France/KLM, dagelijks vluchten via Nice of Marseille naar Ajaccio, Figari en Bastia

  Ferry
  Vanaf het vasteland van Italie en Frankrijk varen er dagelijks meerdere schepen van Corsica Ferries naar Corsica. Op deze pagina leest u daar meer over.

  Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
   Beschikbaar
    € Vol
   Aanbieding op aanvraag
   Op aanvraag
   Aanbieding

   Over onze prijzen, Zomer 2017

   Deze rondreis Auto Ontdek Vakantie Noord Corsica is op aanvraag boekbaar. Hiervoor kunt u ons bellen of het aanvraag formulier hiernaast gebruiken.

   Actueel weer op Noord Corsica

   Météo Calvi © meteocity.com

   Beoordelingen van onze klanten over Rondreis Noord Corsica