-->
  uniek chalet in de Franse Alpen
  luxe voor 16 personen
  7 slaapkamers en 7 badkamers

  De zomer in de Alpen

  Chalet Hibou in Le Miroir - Sainte Foy is één van de mooiste chalets in de Franse Alpen die we hebben gezien. Gelegen in het kleine bergdorpje Le Miroir (slechts 30 'vaste' inwoners) dat onderdeel is van het iets grotere - maar ook niet heel groot - Sainte Foy en Tarentaise. Maximaal 16 personen kunnen hier logeren in 7 slaapkamers. De inrichting is mooi, het uitzicht nog mooier en vanuit de buiten-jacuzzi en het binnenzwembad geniet je van een werkelijk schitterend uitzicht op de bergen rondom.

  Huur chalet tot een Full Experience

  Het unieke van Chalet Hibou in Le Miroir is niet alleen de ligging van het chalet of de faciliteiten maar ook de 3 manieren om in het chalet in de Alpen te verblijven. U heeft de keuze uit:

  #1: Huur van het chalet
  U huurt het chalet voor een week (korter of langer op aanvraag), lakens en handdoeken zijn inbegrepen en er wordt 2 x per week schoon gemaakt

  #2: Chalet + ontbijt
  Naast dat u het chalet de hele week volledig afhuurt krijgt u bij deze optie dagelijks het ontbijt geserveerd.

  #3: Chalet Full Experience
  Optimaal genieten van dit chalet kan helemaal indien u boekt voor de Full Experience. Een chef-kok prepareert uw maaltijden (ontbijt, middag snacks en diner), de alcoholische en niet-alcoholische drankjes zijn inbegrepen en met begeleiding van lokale gidsen - die het gebied heel goed kennen - wordt een schema gemaakt van diverse activiteiten. Alle materialen (klim materiaal bijvoorbeeld) is ook inbegrepen.

  Chalet Hibou Le Miroir - details

  Het Chalet Hibou ligt in Le Miroir dat net iets boven Sainte Foy ligt. Het zomerseizoen loopt van 15/06 tot 30/09/2020. Maximaal kunnen er 16 gasten in Chalet Pelerin verblijven. In principe reserveren we het chalet per week maar in overleg kan daar van afgeweken worden.

  Indeling Chalet Hibou:

  max. 16 gasten
  5 slaapkamers met kingsize bedden en en-suite badkamers
  1 slaapkamer met queensize bedden, een zitje en een badkamer
  1 slaapkamer met 2 x 2 stapelbedden met badkamer
  grote woonkamer
  keuken
  eetkamer
  bar
  mediakamer wat zoveel betekent als een kamer met een grote TV voor films en games
  aparte kamer voor sportspullen (ski's in de winter)
  buiten jacuzzi
  Finse sauna
  Hammam
  gym met o.a. training racefietsen en Pilates apparatuur
  enkele balkons

   Beschikbaar
    € Vol
   Aanbieding op aanvraag
   Op aanvraag
   Aanbieding

   Waarom in de zomer naar de Alpen?

   In de Alpen heersen bergmarmot en steenbok. Machtige bergtoppen en steile wanden vormen het startpunt voor gletsjers, beken en watervallen. Mensen vind je er ook. 's Winters staan ze op ski of snowboard in skioorden als Les Arcs, Chamonix, Mégève en Courchevel. 's Zomers op schoenen met profiel. Dan wordt er gewandeld, geklommen en gefietst. Op bergkammen en in kloven, dwars door bossen en over velden, maar ook door leuke dorpjes.

   Maar er is meer meer...
   Het romantische Annecy en het mondaine meer van Genève. Hier liggen de kuuroorden Thonon les Bains en Evian les Bains, en de 14e-eeuwse vissershaven Yvoire. Of het Lac du Bourget, het grootste natuurlijke meer van Frankrijk met kuuroord Aix-les-Bains.

   Boeiende steden:
   Chambéry met zijn statige herenhuizen, Grenoble (Stendhal museum) en Lyon, waar Rhône en Saône samenstromen. Veel herinnert er nog aan de zijdeweverij, ondermeer in de wijk Croix Rousse, die in de 15e eeuw de stad tot grote bloei bracht. Vieux-Lyon bestaat uit sierlijke pleinen, met elkaar verbonden door een wirwar van steegjes. Nu staat Frankrijks tweede stad ook bekend als gastronomisch paradijs, waar internationaal vermaarde koks de sterren van de hemel koken.

   Wat je moet weten van de Alpen

   Het gebied Franse Alpen heet officieel Rhone-Alpes en bestaat uit de volgende departementen:
   • Savoie
   • Ain
   • Isere
   • Rhone
   • Loire
   • Drome

   Ardeche
   De Ardeche is in Nederland en Belgie zo bekend dat wij daar een aparte regio van gemaakt hebben.

   Actueel weer in de Alpen

   Météo Chambéry © meteocity.com

   Beoordelingen van onze klanten over Chalet Hibou Le Miroir